2012 m. kovo 31 d., šeštadienis

My day!!!!!!

Sveiki  visi ! Dabar  yra  10:49, šiandien  gal  atveš  mano  pusbrolį Adomą . O rytoj  bus  Balandžio 1 d.(Juokų arba  Melagių )Diena.Rytoj   reikės  daug  meluoti  arba  juokauti.Balandžio 1 d.  yra   labai   linksma  šventė.CHA,CHA,CHA.Čia yra   juoko  žodžiai.Dabar  aš  esu  prie  blogger ir  prie   facebook.Žodžiu    mano   diena  yra happy.IKI:)

2012 m. kovo 30 d., penktadienis

Parduotuvės

Sveiki^^ aš vieną dieną  buvau   su  mama  parduotuvėje , nes  mama  norėjo  nupirkti  batus ir  aš  pamačiau  
 gražius  žiauriai  batus. Bet  mama   nenupirko. Ir   pasakiau   geriau  kai   bus  vasara.Nes  tie  batai  skirti  vasarai.Tai   aš  įkelsiu  nuotraukas  batų  kuriuos  išvardinau.Žodžiu  aš  tų batų  aš  nenoriu.

Fashion's Akropolio

Mano fashion's  yra  gražūs  aš juos nešioju.Nu žodžiu  patys  pamatysite  kokių  yra  fashon's:

http://www.bershka.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/bershkalt/en/40109501/228003/772706/Bershka%2Blace%2Bdress

http://www.bershka.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/bershkalt/en/40109501/228003/772706/Bershka%2Blace%2Bdresshttp://www.bershka.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/bershkalt/en/40109501/179548/772584/Sandal%2BBershkahttp://www.bershka.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/bershkalt/en/40109501/179548/772568/Bershka%2Bwedges%2Bwith%2Bankle%2Bstraphttp://www.bershka.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/bershkalt/en/40109501/179546/886501/Bershka%2Bcolour%2Bjeanshttp://www.bershka.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/bershkalt/en/40109501/167506/772540/Quilted%2Bhandbaghttp://www.bershka.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/bershkalt/en/40109501/179540/944606/Bershka%2Bstudded%2Bshorts

2012 m. kovo 24 d., šeštadienis

Mano seima

Vieną gražų rytą aš  miegu  ( saldžiai) ir  staiga  parašo  žinutę ,,Miegat?".Po to paskambino man į  telefoną ir  paklausė ar  galiu  pusbrolį  pažiūrėti. O aš  sutikau ir  atvežė   po 9 :15.Jis  dabar  žaidžia  ,o  paskui  eisim  į  lauką  žaisti.Jo  vardas  Adomas.Jam  2 metukai.Jis  mano  mėgstamiausias  ir  mylimiausias  pusbrolis.









2012 m. kovo 23 d., penktadienis

Ši diena:)

Labas^^ aš  šiandien   buvau  mokykloje  per istorija niekas  netriukšmavo , o per gieša   triukšmauja  dažniausiai  berniukai , o kartais  ir  mergaitės . Pas  mane  klasėje  yra  26  mokiniai.Mokytoja mums  užduoda  klausimus  ir pratybas.Ir mes turime atsakyti  į klausimus , ir  pratybas  atlikti.Užduotis  nėra  sunkios.Mes  kai  padarome  pasitikriname.Mokytoja  rašo + ir - ir  po to  sudeda  ir  gaunasi  pažymis.Man mėgtamiausia pamoka ar pamokos: Matematika(matieka);Lietuvių(Lt);Istorija;Geografija(Gieša);Žmogaus  sauga;Dailė;Informatika;   Kūno kulcia;Muzika.
Nemėgstamiausia(ios):Rusų kalba;Tikyba;Anglų kalba.

Apie mane




Aš 11 metų
Aš esu ieva pavardė gasiunaite man 12  metų.Aš mokausi Vilniaus  jono Basanavičiaus  progimnazijos mokykloje.Aš mokausi 6d klasėje. Jus turbūt manęs nematėte tai  įkelsiu  keleta nuotraukų.

2012 m. kovo 17 d., šeštadienis

RŪBELIAI IR RŪBAI

(aptemta)

                                                               (kokteilių)
(madingiausia)
                                                                (nuotakos)
(pamerges)
                                                              (prabangi)
(proginė)
                                                                     (nereali)
(širdies)
                                                                        (smagi)
(stilinga-ledi)            (trumpa suknia)                                                                                                              

Filmai

Man patinka įvairūs filmai.Todėl aš vaikštau kartais į forum cinemą pažiūrėti įvairių   filmų.Ne visą laiką  vaikštau į forum cinemą kartais  žiūriu  namie  televizorių ,kad  galėčiau  pažiūrėti  filmų,bet  kartais  pažiūriu  ir  netokių    vaikiškų  multikų.Tai aš  mėgstu  žiūrėti  šiuos  filmus: Brekštanti aušra 1 dalis: Amerikiečių rašytoja Stephenie Meyer jau padėjo tašką Edvardo, Belos ir Džeikobo meilės istorijoje, kurią savaip vizualizuoja miuziklo "Svajonių merginos" režisierius Billas Condonas. Milžinišku ažiotažu apgaubtoje pirmojoje   dalyje išsiuntinėti kvietimai ....;alfa ir omega:Keitė žavi ir pareiginga vilkė mokyta būti vadove, priklauso „Alfa" būriui. Vilkas Hamfris priešingai - mėgsta linksmintis ir priklauso „Omegai". Abu jie skirtingi, tačiau, kaip vėliau paaiškėja, visgi yra šauni komanda.
Atsitiktinumo dėka, atsidūrę toli nuo artimųjų, Keitė su Hamfriu leidžiasi į smagią ir nuotykių kupiną kelionę namo. Jos metu vilkams tenka susidurti su įpykusiais meškinais, čiuožti stačiausiu kalnu, įšokti į važiuojanti traukinį ir įveikti dar ne vieną pasitaikiusią kliūtį....;Saulėlydis:Visuomet iš bendraamžių išsiskyrusi septyniolikmetė Bela persikrausto į nedidelį miestelį pas ten gyvenantį tėvą. Čia ji įsimyli paslaptingą klasės draugą, kuris, pasirodo, yra vampyrų šeimos narys. Tačiau jie nėra eiliniai vampyrai - žmonių jie neliečia. Įsimylėti vampyrą... Juk baisu, ar ne? Čia romantika, grožis ir kančia tuo pačiu metu, tačiau geruoju tas tikrai nesibaigs: vampyrų klanai nuolatos varžosi tarpusavyje ir menkiausias įprastinio jų gyvenimo būdo pokytis laikomas išdavyste...  Jei gyveni amžinai, dėl ko gyveni?;Spragtukas:Kalėdų naktį stebuklais tikinti devynmetė Merė įkvepia gyvybę mediniam Spragtukui. Kartu jie keliauja į svajų pasaulį, kur lėlės tampa žmonėmis, o daiktai padidėja daugybę kartų. Tačiau ten jų tyko pavojus. Dantytų žiurkių armija rezga sąmokslą, kaip užvaldyti žmoniją. Merei teks labai pasistengti siekiant išgelbėti žmones ir Spragtuko pasaulį. Filmas sukurtas remiantis istorija, kuri įkvėpė garsųjį Rusijos kompozitorių P. Čaikovskį parašyti muziką žymiam baletui „Spragtukas".;Vėžliuko Semio nuotykiai 3D:Prisijunkit prie vėžliuko Semio spalvingos ir jaudinančios kelionės per vandenynus. Ši meistriškai padaryta 3D animacija ne tik pasakoja kupiną nuotykių istoriją, bet ir perduoda svarbią žinutę apie gamtos užterštumą.
Viskas prasidėjo 1959 - aisiais, kai Kalifornijos paplūdimyje ką tik išsiritęs jūros vėžliukas Semis pirmą kartą pateko į vandenyną. Draugo Rėjaus, lydimas jis leidosi į 50 metų trukusią kelionę aplink pasaulį. Abiems jiems teko įveikti gamtos ir žmonijos sukeltas kliūtis. Kelionės metu Semis troško sutikti Šeli - vėžliukę, su kuria susipažino pirmąją savo gyvenimo dieną ir kurios niekaip negalėjo pamiršti...;Piratai!Nevykėlių kompanija:

Plastelininės animacijos čempionai iš anglų studijos "Aardman" (prieš šv.Kalėdas jie nupiešė "Kalėdų Senelio slaptąją tarnybą") atsigręžė prie specifinės technologijos, kokia anksčiau nulipdė šauniųjų "Voliso ir Gromito" nuotykius, bėgantį iš nelaisvės "Viščiukų maištą" ir "Srovės nublokštų" peliukų žygdarbius kanalizacijos tunelyje. Jie iškėlė plastelinines bures barzdotų ir ūsuotų piratų laive, kuris plaukia ieškoti aukso ir bando išvengti bermudų trikampio akistatos su jūrų baisa pabaisa. 
"Aardman" įkūrėjas ir tėtušis Pete'as Lordas apsisprendė paaukoti šešerius metus fantastiškų nuotykių komedijos režisūrai. Pirmiausiai su savo asistentais jis nupiešė personažų eskizus, pagal kuriuos nulipdė 340 piratų ekspedicijos dalyvių. Po to kiekvienam šarmingai atrodančiam, muštynėms pasirengusiam, dalyvaujančiam ir ironiškais tekstais linksminančiam herojui paruošė skirtingas akių emocijas (apie 140 variantų) ir kalbančių lūpų formas (6818 įvairiausių burnelių). Iš medienos pagamintas didysis piratų laivas svėrė ne mažiau 350 kg ir imitavo plaukimą judinamas aliuminio vielomis. Kameros filmavo nulipdytas, išdrožtas ir suklijuotas situacijas (per savaitę gaudavosi maždaug 4 sekundės medžiagos), o visagalių kompiuterių programos piešė, tobulino, gilino ir užpildė reikalingais fonais bei banguojančia jūra 3D nuotykių magiją.   
60 mln. JAV dolerių kainavusiame ambicingoje animacinėje komedijoje vėl išgirsite Rolandą Kazlą, kuris šmaikščiai įgarsino vienaragį elnią ("Medžioklės sezonas atidarytas!") ir Kasiukų miestelio merą ("Hortonas"). Kapitonas kausis su demoniškai pikta ir piratų nekenčiančia Karaliene (Rimantė Valiukaitė), diskutuos apie išradimus su jaunuoju mokslininku Charlesu Darwinu (Dalius Skamarakas) ir konkuruoti šauniausio pasaulyje pirato rinkimuose su viliokle Kardine Lize (Severija Janušauskaitė) bei gudriuoju Juoduoju Belami (Evaldas Jaras). Greičiau lipkite į denį, nes animacija su "Aardman" ženklu išsiskiria originalumu, gudriomis idėjomis, charizmatiškomis asmenybėmis ir juokingais pokalbiais, o lietuviško dubliažo meistrai ištrauks auksinį kozirį iš kortų kaladės.